تبلیغات
آشپزی - شیر و فرآورده های آن


درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

آمار وبلاگ:


Admin Logo themebox

شیر و فرآورده های آن

نوشته شده توسط:admin
دوشنبه 27 دی 1389-10:07 ب.ظ

شیر پاستوریزه را باید حتماً در داخل یخچال بین صفر تا ۴ درجه به مدت حداکثر ۴۸ ساعت نگهداری کرد. 
چنانچه شیر پاستوریزه بیش از ۴۸ ساعت در یخچال باقی بماند و علایم فساد و بریدگی در آن مشاهده نشود، قبل از مصرف آن را حداقل به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. 
کره بسته بندی شده پاستوریزه تنها به مدت یک هفته در داخل یخچال قابل نگهداری است و برای مدت بیشتر باید داخل فریزر نگهداری شود. 
از مصرف هرگونه بستنی با رنگ مصنوعی خودداری کنید. بستنی رنگی باید از میوه و یا شربت آب و کاکائو و رنگ طبیعی تهیه شود. 
از مصرف پنیر تازه بپرهیزید. 
پنیر تازه محلی، در صورتی قابل مصرف است که به مدت ۲ ماه در آب نمک و داخل یخچال یا سردخانه باقی بماند تا عاری از هر گونه آلودگی های میکروبی گردد. 
هنگام خرید کشک مایع دقت کنید علایم کپک زدگی و بوی نامطبوع نداشته باشد.
کشک مایع را قبل از مصرف به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید.


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.