تبلیغات
آشپزی - نكاتی در مورد كمپوت ها


درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

آمار وبلاگ:


Admin Logo themebox

نكاتی در مورد كمپوت ها

نوشته شده توسط:admin
دوشنبه 27 دی 1389-08:36 ب.ظ

كمپوت از دسرهای میوه ای محسوب می شودو در فصل هایی كه میوه كم است می توان از انواع و اقسام كمپوت استفاده كرد. 
به طور كلی این میوه پخته را (كمپوت ) اكثرمردم مصرف می كنند. مخصوصا اشخاصی كه دستگاه گوارش آنها به خوبی قادر به هضم كردن میوه های خام نیست . بنابراین در تهیه آن بایددقت خاصی شود و اندازه و شكر و نوع تازه بودن میوه را حتما باید در نظر گرفت و هنگام درست كردن آن باید سعی كنید كه شربت آن زیاد جوشیده نشود، زیرا مواد اصلی آن یعنی میوه زود له می گردد و فرم تكه های میوه از بین می رود و حالت وارفتگی به خود می گیرد. 
اصولا كمپوت را نمی توان بدون سرپوشی محكم ، زیاد نگهداری كرد، چون شربت آن زیادجوشیده نیست و زود فاسد می شود. بنابراین پس از طبخ آن در قوطی یا شیشه مخصوص ریخته ودهانه شیشه را كاملا ببندید تا هوا به داخل آن نفوذ نكند و هنگام پختن حتما نباید درب ظرف كه روی اجاق است گذاشته شود چون بخار بیش ازحد و حرات زیاد داخل ظرف ، میوه را له می كند وشربت غلیظ می شود. در واقع شربت كمپوت بایدرقیق و كم شیرین تهیه شود.


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.