تبلیغات
آشپزی - غذای ایتالیایی؛ پیتزای مارگاریتا


درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

آمار وبلاگ:


Admin Logo themebox

غذای ایتالیایی؛ پیتزای مارگاریتا

نوشته شده توسط:admin
شنبه 25 دی 1389-09:59 ب.ظ

● مواد لازم برای یک پیتزای بزرگ که مخصوص هشت نفر است
▪ ریحان تازه: یک بسته کوچک، حدود ۱۰۰ گرم
▪ پنیر موزارلا: ۲۵۰ ۲۰۰ گرم
▪ گوجه فرنگی متوسط دو عدد: به صورت نازک حلقه حلقه شود.
▪ سس گوجه فرنگی: دو پیمانه یا تا حدی که روی سطح خمیر را بپوشاند.
▪ خمیر پیتزا: یک عدد بزرگ
▪ نمک و فلفل به اندازه لازم 

غذای ایتالیایی؛ پیتزای مارگاریتا

● طرز تهیه
▪ فر را از قبل روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
▪ سس گوجه فرنگی را روی سطح خمیر بمالید، طوری که سطح خمیر را بپوشاند.
▪ روی سس ها برگ های ریحان را پخش کنید.[آشنایی با خواص چای ریحان]
▪ روی برگ های ریحان، گوجه فرنگی ها را مطابق عکس بچینید.
▪ پیتزا را درون فر به مدت ۲۰ ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که رویه آن طلایی رنگ شده و پنیر آن آب شود، حرارت دهید.


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.