تبلیغات
آشپزی - لازانیای لوله ای


درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

آمار وبلاگ:


Admin Logo themebox

لازانیای لوله ای

نوشته شده توسط:admin
شنبه 25 دی 1389-09:55 ب.ظ

لازانیا را همانند ماکارونی با آب و نمک در روغن جوشانده و در ظرف می ریزیم. هر لازانیا را با قیچی دو قسمت می کنیم، بعد ظرف پیرکس را چرب کرده و مایه ماکارونی را که از قبل آماده کردیم مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله می کنیم و در ظرف می چینیم. 

لازانیای لوله ای


وقتی مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن می پاشیم و در فری که از قبل با درجه ۱۷۵ سانتی گراد گرم کرده ایم، به مدت ۴۵ دقیقه قرار می دهیم. کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود. در این لحظه غذا حاضر است. در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کرده و سرو می کنیم.



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.