تبلیغات
آشپزی - خاویار بادنجان


درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

آمار وبلاگ:


Admin Logo themebox

خاویار بادنجان

نوشته شده توسط:admin
شنبه 25 دی 1389-09:50 ب.ظ

بادمجان  :  ۱ عدد
پیاز  :  ۲ عدد
فلفل سیاه  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
روغن زیتون  :  ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
آب لیموترش  :  ۲ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده  :  ۲ قاشق سوپخوری
نمک  :  ۲ قاشق مربا خوری
بادنجان را تنور پز کرده پوستش را بیرون آورده آن را با پیاز ساطوری کنید. سپس نمک و فلفل سیاه کوبیده به آن افزوده و روغن زیتون مخلوطش نمائید. عصاره لیمو ترش و جعفری هم بدان افزوده به مصرفش رسانید.


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.