تبلیغات
آشپزی - توپک خرما با بادام و عسل


درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

آمار وبلاگ:


Admin Logo themebox

توپک خرما با بادام و عسل

نوشته شده توسط:admin
شنبه 25 دی 1389-10:21 ب.ظ

● مواد لازم برای تهیه ۲۵ تا ۳۰ توپک:
▪ بادام یا گردوی خام: ۲۵۰ گرم
▪ خرمای خرد شده بدون هسته: ۴ لیوان
▪ عسل: یک چهارم لیوان
▪ کمی روغن برای شکل دادن توپک ها
توپک خرما با بادام و عسل
● طرز تهیه:
بادام یا گردو را آسیاب کنید و به مدت ۵ الی ۷ دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی شود. خرما را خرد کنید و هم بزنید تا له شود. خرمای له شده را درون ظرف بریزید و نصف بادام تفت داده به آن اضافه کنید. عسل را به خرما و بادام اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. دست های خود را کمی چرب کنید و توپک هایی به اندازه متوسط شکل دهید و در باقی مانده بادام آسیاب شده بغلتانید. توپک ها را در ظرف در بسته بچینید و تا زمان مصرف در یخچال قرار دهید.


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.