تبلیغات
آشپزی - فلافل آبادان


درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

آمار وبلاگ:


Admin Logo themebox

فلافل آبادان

نوشته شده توسط:admin
شنبه 25 دی 1389-10:12 ب.ظ

تخم مرغ  :  ۲ عدد
سیب زمینی  :  ۱ عدد
نخود  :  ۱ فنجان
جعفری ساطوری شده  :   قدری
فلفل قرمز  :   قدری
ترشی  :  ۰.۵ فنجان
عدس  :  ۰.۲۵ فنجان
آویشن  :   قدری
سیر  :  ۲ عدد
نمک  :   قدری
نخود را به همراه یک چهارم آن عدس ۲۴ ساعت بخیسانید و آنها را دو بار چرخ کنید هنگام چرخ کردن در بار دوم دو حبه سیر، یک عدد سیب زمینی کوچک، قدری نمک، فلفل قرمز و بکین پودر به ان اضافه کنید بعد به همراه یک عدد تخم مرغ از آن خمیر درست کنید ۲ ال ۳ ساعت که در یخچال ماند در روغن سرخش کنید، البته می توانید از تابه کوچک ولی بلند استفاده کنید تا در روغن شناور باشد، توجه داشته باشید که اگر روغن در حال جوش باشد زمان مورد نیاز برای سرخ شدن آن کوتاه است، بعد از سرخ شدن گرم گرم آن را سرو کنید، بسته به طبع خود از سس های مختلف استفاده کنید، جنوبی های ایران فلافل را با ترشی تند و کم آب میل می کنند.


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.