تبلیغات
آشپزی - املت فرانسوی


درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

آمار وبلاگ:


Admin Logo themebox

املت فرانسوی

نوشته شده توسط:admin
شنبه 25 دی 1389-09:10 ب.ظ

 مواد لازم
▪ تخم مرغ درشت ۳عدد
▪ خامه غلیظ، یک قاشق غذاخوری
▪ کره نرم، ۲ قاشق غذاخوری
▪ پیازچه خردشده، یک قاشق غذاخوری
▪ ترخون خرد شده، یک قاشق غذاخوری
▪ نمک و فلفل به میزان کافی

املت فرانسوی

● طرز تهیه
▪ مخلوط تخم مرغ و خامه را هم بزنید.
▪ در یک ماهی تابه نچسب مناسب کره بریزید.حرارت را زیاد کنید تا کره به حالت جوش و کف درآید. البته مراقب باشید که کره نسوزد.
▪ تخم مرغ های زده شده را یک دفعه وسط ماهی تابه بریزید و بلافاصله حرارت را کم کنید.
▪ به محض بسته شدن لایه پایین تخم مرغ، ماهی تابه را در فری که از قبل روشن و روی درجه متوسط تنظیم شده به مدت ۲ دقیقه قرار دهید تا روی تخم مرغ کمی مرطوب و فرنی مانند شود.
▪ ماهی تابه را از فر در بیاورید و نمک ، فلفل، پیازچه و ترخون روی سطح تخم مرغ بپاشید و نیم آن را روی نیمه دیگر برگردانید و سرو کنید.


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.