تبلیغات
آشپزی - املت اسپانیولی


درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

آمار وبلاگ:


Admin Logo themebox

املت اسپانیولی

نوشته شده توسط:admin
شنبه 25 دی 1389-08:07 ب.ظ

● مواد لازم
▪ کالباس تند:۱۵۰گرم
▪ پیاز:۱عدد
▪ سیر:۳حبه
▪ تخم مرغ:۶عدد
▪ روغن زیتون:۳قاشق بزرگ
▪ گوجه فرنگی پوست گرفته:۴عدد
▪ فلفل بزرگ قرمز:۱عدد
▪ جعفری:کمی
▪ آب استخوان:کمی
▪ نمک وفلفل:کمی

املت اسپانیولی

● طرز تهیه
ـ کالباس رابه صورت مربع های کوچک ببرید.
ـ پیازوسیر راپوست گرفته کاملا"ریزکرده درروغن زیتون تفت دهید.
ـ گوجه فرنگی له شده وفلفل قرمزتخم گرفته که خردکرده ایداضافه کنید.
ـ آب استخوان وفلفل ونمک اضافه کنید.
ـ نیم ساعت باحرارت ملایم بجوشانید.
ـ وقتی سس غلیظ شد تخم مرغ هارابااحتیاط روی سس بشکنید.
ـ مراقب باشید که زرده بازنشود.درظرف راببندید.
ـ هنگام سروکردن کمی جعفری ریزشده روی املت بریزید.
ـ می توانیدبرای تنوع به این غذامکعب های کوچک سیب زمینی ونخودفرنگی بالوبیاسبز اضافه کنید.


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.