تبلیغات
آشپزی - کباب مراکشی


درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

آمار وبلاگ:


Admin Logo themebox

کباب مراکشی

نوشته شده توسط:admin
شنبه 25 دی 1389-07:57 ب.ظ

● مواد لازم
▪ گوشت فیله گوساله: ۲۰۰گرم
▪ پیازخلالی: ۲عددبزرگ
▪ زیتون: ۱۰۰گرم
▪ قارچ: ۱۰۰گرم
▪ فلفل دلمه ای: ۱عددخلالی
▪ ادویه کاری: ۱قاشق چای خوری
▪ زعفران: کمی
▪ نمک وفلفل: به مقدارلازم

کباب مراکشی

● طرز تهیه
گوشت را به صورت قوطی کبریتی بزرگ ببرید و با زیتون، خلال پیازوحلال فلفل دلمه ای ،زعفران و نمک وفلفل مزه دارکنید.
قارچها را بزرگ انتخاب کنید و به صورت چهارقاچ ببرید.کدو راهم به همین صورت ببرید.
اکنون درون سیخ های چوبی به ترتیب ابتدا یک چنجه گوشت، یک تکه کدو و یک تکه قارچ بزنید.
پس از اینکه سیخها آماده شد .درون یک ظرف را کمی روغن بریزید وسیخ ها را درون آن بچینید و بگذارید در حرارت ملایم بپزد.
● نکته
برای بیماران دیابتی این غذا، غذای بسیار مناسبی می باشد.فقط کافی است که جای گوشت گوساله رابا سینه مرغ عوض کنید، و درهنگام پخت بجای استفاده از روغن از کمی مخلوط رب گوجه فرنگی، آب و آب لیمو یا سرکه سیب استفاده کنید.نمک را نیز حذف کنید.


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.