تبلیغات
آشپزی - کیک سیب با پوره سیب


درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

آمار وبلاگ:


Admin Logo themebox

کیک سیب با پوره سیب

نوشته شده توسط:admin
شنبه 25 دی 1389-06:15 ب.ظ

فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. دو قالب کیک پزی به ابعاد ۸×۸×۲ اینچ و کاغذ نسوز در ته آنها را با روغن گریس چرب کرده و کنار بگذارید. در کاسه مخلوط کن دوغ، روغن، شکر قهوه ای، تخم مرغ، بیکینگ پودر، دارچین، جوش شیرین و وانیل را هم زده و کاملاً مخلوط کنید. به طور مساوی بین دو تابه ای که از قبل آماده کرده اید تقسیم کنید.۴۰ دقیقه در فر پخته شود یا لااقل تا زمانی که خلال دندان چوبی را داخل آن فرو کنید و درآورید تمیز باشد. سپس اجازه بدهید ۱۰ دقیقه بیرون بماند تا خنک شود. 
کیک را از تابه روی ظرف مورد نظر برگردانید و کاغذ نسوز ته آن را جدا کنید و بگذارید کاملاً خنک شود.
پوره میوه را آماده کنید و بین دو لایه و روی سطح تخت لایه بالایی را با آن بپوشانید.

کیک سیب با پوره سیب

● طرز تهیه پوره میوه: 
دو قاشق غذاخوری کره روی حرارت متوسط ذوب کنید. چهار سیب یا گلابی کوچک رسیده که دانه وسط آنها را درآورده و خرد کرده اید را به آن اضافه کنید. یک چهارم فنجان شکر دانه ریز را به آن اضافه کنید و روی حرارت طبخ شود تا زمانی که میوه ها شروع به نرم شدن کنند سپس از روی اجاق بردارید.


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.