تبلیغات
آشپزی - غذای سبزیجات


درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

آمار وبلاگ:


Admin Logo themebox

غذای سبزیجات

نوشته شده توسط:admin
شنبه 25 دی 1389-06:09 ب.ظ

● مواد لازم:
▪ گل کلم بزرگ: یک عدد 
▪ سیب زمینی متوسط: سه عدد 
▪ پیاز متوسط قاچ شده: نصف یک پیاز
▪ دانه خردل: یک قاشق چای خوری
▪ هل:سه عدد 
▪ گشنیز: یک قاشق چای خوری 
▪ زیره: یک قاشق چای خوری 
▪ زردچوبه: نصف قاشق چای خوری 
▪ برگبو: یک عدد 
▪ میخک: سه عدد 
▪ گیاهی: سه قاشق سوپخوری روغن 

غذای سبزیجات

● طرز تهیه:
سیب زمینی ها را به مدت پانزده دقیقه در آب جوش بپزید. سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید سیب زمینی ها در آب بمانند. گل کلم ها را خرد کرده و بیشتر ساقه آن را دور بریزید.آنها را شسته و در یک آبکش قرار دهید. در همان حالی که سیب زمینی ها پخته می شوند روغن را در یک ظرف نسبتا گشاد ریخته و داغ کنید.دانه های خردل را در روغن بریزید تا پف کنند سپس میخک، هل و برگبو را نیز به آن بیفزایید. آنها را هم زده و سپس پیاز را به آنها اضافه کنید. کمی قبل از آنکه پیازها تغییر رنگ دهند بقیه چاشنی ها را بجز زردچوبه به آن اضافه کنید.گل کلم را به مخلوط اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه با روغن و ادویه ها آن را تفت دهید. در حالیکه گل کلم ها سرخ می شوند، سیب زمینی ها را خرد کرده و به آن اضافه کنید.آنگاه روی آن زردچوبه ریخته و هم بزنید . چند دقیقه دیگر به سرخ کردن و هم زدن سبزیجات ادامه دهید. نصف فنجان آب روی آنها ریخته و حرارت زیر آن را کم کنید . درب قابلمه را بسته و به مدت ۵ دقیقه آن را بپزید.اگر هنوز سبزیها سفت بودند نصف فنجان آب دوباره به آن اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر آن را بپزید.


نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:- -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.