تبلیغات
آشپزی - سالاد ذرت تازه و برنج


درباره وبلاگ:

آرشیو:

طبقه بندی:

آخرین پستها :

پیوندها:

پیوندهای روزانه:

نویسندگان:

ابر برچسبها:

آمار وبلاگ:


Admin Logo themebox

سالاد ذرت تازه و برنج

نوشته شده توسط:admin
جمعه 24 دی 1389-06:33 ب.ظ

مواد لازم برای 10 تا 12 نفر:


ذرت تازه=4 عدد
برنج پخته شده و سرد شده=1/5 پیمانه
گوجه فرنگی تزئینی= 500 گرم
پیاز قرمز کوچک خلال شده=1 عدد
فلفل سبز به صورت نازک خلال شده= 1 عدد
سرکه برنج یا قرمز=2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون=2 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:
بلال را پاک کرده و یک برس روی آن بکشید و سپس آب بکشید، ذرت را برای 3 دقیقه بپزید و بگذارید تا سرد شود، سپس آنها را از وسط ببرید.
برنج پخته شده، گوجه فرنگی ها و پیاز و فلفل را با هم ترکیب کنید و به ظرف مورد نظر انتقال دهید و روی آن ذرت ها را قرار دهید.
روی آن کمی سرکه و روغن زیتون بریزید و با نمک و فلفل به آن طعم دهید.
نکته: برای برش دادن ذرتها از این روش کمک بگیرید. ذرت ها را روی تخته برش قرار دهید و با دستتان آن را نگه دارید و از یک طرف ذرت را برش دهید، سپس آن را بچرخانید و از سمت دیگر برش دهید تا از وسط به دو نیم شود. برای گذاشتن در ظرف مورد نظر از یک کاردک کمک بگیرید.



نظرات() 
تاریخ آخرین ویرایش:جمعه 24 دی 1389 06:57 ب.ظ

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.